Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Podcast-inspelning och weekend i Stockholm! 

I fredags åkte jag ju till Stockholm för att delta i workpodden. Superkul och spännande och jag babblade på som vanligt. Vi nuddade ämnen som vad jag gör nu, vad jag har för planer, mål i livet, vem som inspirerar mig, lite om min uppväxt osv. Även här delar jag med mig om lite känsliga saker jag aldrig berättat förr, sååå jag hoppas ni uppskattar det 🙂 Podden kommer ut i höst, jag kommer att länka såklart 😉


När vi spelat in och var klara tog jag mig till tågstationen för att åka hemåt- MEN det skulle visa sig att jag inte alls skulle åka hem?! Det var nämligen så att Rikard åkt till Stockholm för att överraska mig?!!! Han var på tågstationen hux flux utan att jag hade en aning om det, haha Gulle ju! Jag blev så jäkla glad och överraskad!!

Han sa att han ville överraska mig med att komma till Stockholm och ta med mig ut för en smarrig, vegansk lunch på ett nyöppnat ställe han fått nys om- Dr.Mat (som ni bara måste testa om ni är här).

Sjuuuukt glad blev jag! När ätit  så skulle vi åka hemåt trodde jag, men icke! Han tog in mig till Urban Deli för han vet att jag vart nyfiken på stället men aldrig vart där. Vi gick in i butiken och kikade på allt spännande, såg restaurangen och loungen. Så fin och bra mat, mycket ekologiskt och även en del veganska alternativ <3 Mycket  mat och roliga nya saker att smaka och testa.

Mendan jag botaniserade i butiken försvann han en sekund och när han kom tillbaka sa han: “nu ska vi gå till rummet”.

Jag fattade noll?! “Va, till rummet? Vilket rum?” Han hade checkat in oss på With Hotel urban deli!!! Men va?! Jag fattade fortfarande noll?!

Han ville överraska mig då vi båda jobbar väldigt mycket nu och kommer att göra det under hela sommaren men nu får vi en underbar helg här i Stockholm med god mat och en massa bus ? Min älskade människa❤️

Roligt var också att jag tidigare köpt ett presentkort till Rikard på Body flight som vi försökt boka in men det har varit svårt att få till pga jobb, så nu hade han passat på att boka in oss på den!!! Det var så jäkla KUUUL!!! Kommer att skriva mer om det sen då vi fått bilderna från anläggningen. De tog kort på oss när vi flög som man sedan får mailat till sig ?

Nu ligger vi på hotellrummet å myser lite. Ska strax klä på oss och gå ut på en promenad och sen kanske en bio. Mums!

Den fantastisk maten från Doktor mat: 


I butiken på Urban Deli, köpte en svindyr men asgod vegansk choklad ❤️


Bilder från restaurangen Babajan som vi åt på igår kväll. Där åt jag när jag var i Stockholm med Fatima sist och vi älskade maten! Så kul att nu äta där med Rikard också, han gillade maten som fan han med! Båda åt veganskt ??

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.