Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Hemmaträning!

Vaknade 6.10 idag, hade ställt den på 7.00 för att hinna träna lite innan jag åker till Factor för att kika på KM (KlubbMästerskap) meeeen jag var pigg som fan redan vid 6.00 såååå- TRÄÄÄÄNA!
Så kul för jag har lite goa hemmaträningsprylar från Abilica som jag testade för första gången Idag. En kettlebell, matta och ett litet gummiband. Hade dem under passet. Det blev ett tabatapass följt utav ca 30 min yoga.Passet såg ut enligt följande:

Tabata= Jobba 20 sek, vila 10. 8 varv, 8 stationer:

  • Kettlebel swing
  • Russian twist
  • Squat jump
  • Toe touch (för mage)
  • Burpees
  • Kettlebell marklyft
  • Sidoutfall med gummiband runt låren som motstånd.
  • Planka, sidoplanka

Det gick bra! Jag körde inte så jag fick blodsmak i munnen, ne det kan jag knappast påstå men flåsig och svettig det blev jag verkligen!

Jag vill komma igång lite mjukt igen med träningen så hemmaträning emellanåt känner jag är sjukt nice för mig med ett rätt fullt schema.

Nu är det dags för dusch och sedan till Factor!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.