Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Squashday!

KM igår på Factor var så himla kul att titta på, alla är så duktiga och det är så härlig stämmning! Jag var där hela dagen och hejade!


Efter tävlingen var över åkte vi hem, bytte om och sedan direkt till Bellevue för att spela squash. Så jäkla kul! Det var första gången för mig men det var verkligen superkul!!! What a day! En timme bara svischade förbi, haha! Det var verkligen inte sista gången vi spelade kan jag säga!


På kvällen var vi välförtjänta nåt smarrigt att äta och sen bara slappna av med en go serie på tv.

Imorse gick jag ut på en lång och skön morgonpromenad med min goa vän Linda som jag inte träffat på så länge. Älskade människa! Så mysigt att bara få promenera i det sköna väder och prata om ditt och datt ❤️


Det var min gårdag och början på den här dagen- strax iväg till affärn för att köpa nån go frulle, sen bara relaxa, älska livet!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.