Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Squashday!

KM igår på Factor var så himla kul att titta på, alla är så duktiga och det är så härlig stämmning! Jag var där hela dagen och hejade!


Efter tävlingen var över åkte vi hem, bytte om och sedan direkt till Bellevue för att spela squash. Så jäkla kul! Det var första gången för mig men det var verkligen superkul!!! What a day! En timme bara svischade förbi, haha! Det var verkligen inte sista gången vi spelade kan jag säga!


På kvällen var vi välförtjänta nåt smarrigt att äta och sen bara slappna av med en go serie på tv.

Imorse gick jag ut på en lång och skön morgonpromenad med min goa vän Linda som jag inte träffat på så länge. Älskade människa! Så mysigt att bara få promenera i det sköna väder och prata om ditt och datt ❤️


Det var min gårdag och början på den här dagen- strax iväg till affärn för att köpa nån go frulle, sen bara relaxa, älska livet!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.