Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Jag <3 Vita coco!

Efter mina 33 dagar på Robinson enbart sippandes på kokosvatten, tuggandes på kokoskött, knaprandes på salt (ja vi fick salt utav produktionen, detta för att kunna binda lite vätska, eftersom vi inte åt något förutom kokos, rann vätskan vi drack rakt igenom oss) och vatten trodde jag aldrig i mitt liv att jag skulle vilja äta eller dricka något som har kokos i sig, ever! Så dyker det upp kokosvatten på den svensk marknaden AND I FREAKKIN LOVE IT!!!

 

Kokosvatten är ju svingott och väldigt nyttigt! Jag har blivit lite smått förälskad i just Vita Coco. Veganskt, smakar himmel och det är en ren och underbar produkt straight from Mother Earth- eller nästan i alla fall 😉 Läs mer om kokosvatten HÄÄÄR Ni hittar dessa godingar i era vanliga matvarubutiker så som ICA, COOP och Hemköp tex.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

1 kommentar

  1. Det ska jag nog testa, gillar ju kokos, brukar köpa kokosflingor och äta som snacks ibland. Eftersom jag inte tål nötter längre så är kokos det närmsta jag kommer 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.