Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Lirrelurre- vad äter jag idag?

Jomenvisst blir det soppan från igår! Så sjukt gott! Unnade mig en skiva mjukt bröd som jag sprang ner till affären och köpte på lunchen, på den hade jag smör (mjölkfritt givetvis) skivad plommontomat, sesamfrön och örtsalt på. Det är ju SINNES va gott en så enkel rätt kan vara! Slurp!

Igår planerade jag att jag i min enfald att jag skulle gå en promenad på lunchen, men efter att jag haft feber inatt plus idag på morgonen så skippar jag all fysiskt aktivitetet. Dvs all aktivitet som inte behövs för att klara av att jobba. Nu låter det värre än vad det faktiskt är, febern har jag känt av genom att jag blivit supervarm och fått huvudvärk. Det försvann på förmiddagen så nu har jag “bara” ont i halsen (full utav vita prickar- ja, halsfluss/virus) en jäkla hosta som är vidrig på natten men inte lika jobbig på dagen, snorig och konstant lock i vänster öra sedan i Söndags. HEJJA DENKEVALL!!! Men snart hörrni är jag frille-frisk! Guvaskönt!

Pssssst…nästa lördag dvs 16:e April har jag en ytterligare en spännande plåtning inbokad. Även denna gång med en fantastiskt fotograf!  Men den här fotograferingen är mer avklädd- fysiskt men även själsligt och mentalt..framförallt själsligt och mentalt skulle jag vilja säga…jag ser oerhör mycket fram emot den fotograferingen, inte för den avklädda delen, nej, nej. Det är den själsliga delen jag ser fram emot och det med skräckblandad förtjusning. Jag kommer förklara varför den här fotograferingen berör mig redan nu- innan jag ens plåtat. Det är flum på gång från min sida folks! 😉 Sen får vi se om jag ens lyckas släppa fram allt “det där” när jag väl står där framför kameran. To be continued!

Puss på er!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.