Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Lirrelurre- vad äter jag idag?

Jomenvisst blir det soppan från igår! Så sjukt gott! Unnade mig en skiva mjukt bröd som jag sprang ner till affären och köpte på lunchen, på den hade jag smör (mjölkfritt givetvis) skivad plommontomat, sesamfrön och örtsalt på. Det är ju SINNES va gott en så enkel rätt kan vara! Slurp!

Igår planerade jag att jag i min enfald att jag skulle gå en promenad på lunchen, men efter att jag haft feber inatt plus idag på morgonen så skippar jag all fysiskt aktivitetet. Dvs all aktivitet som inte behövs för att klara av att jobba. Nu låter det värre än vad det faktiskt är, febern har jag känt av genom att jag blivit supervarm och fått huvudvärk. Det försvann på förmiddagen så nu har jag “bara” ont i halsen (full utav vita prickar- ja, halsfluss/virus) en jäkla hosta som är vidrig på natten men inte lika jobbig på dagen, snorig och konstant lock i vänster öra sedan i Söndags. HEJJA DENKEVALL!!! Men snart hörrni är jag frille-frisk! Guvaskönt!

Pssssst…nästa lördag dvs 16:e April har jag en ytterligare en spännande plåtning inbokad. Även denna gång med en fantastiskt fotograf!  Men den här fotograferingen är mer avklädd- fysiskt men även själsligt och mentalt..framförallt själsligt och mentalt skulle jag vilja säga…jag ser oerhör mycket fram emot den fotograferingen, inte för den avklädda delen, nej, nej. Det är den själsliga delen jag ser fram emot och det med skräckblandad förtjusning. Jag kommer förklara varför den här fotograferingen berör mig redan nu- innan jag ens plåtat. Det är flum på gång från min sida folks! 😉 Sen får vi se om jag ens lyckas släppa fram allt “det där” när jag väl står där framför kameran. To be continued!

Puss på er!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.