Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Drömmar…

Ibland önskar jag…eller nä- väldigt ofta önskar jag att jag levde på 60/70-talet under hippie-eran. Varför? Jo, för jag äskar friheten! 

Friheten att vara du, du rakt igenom. Inte skämmas över dig själv, din kropp eller det du åtrår, vill ha och önskar i ditt liv. Jag vill vara en hippie. Jag tror jag var det i ett tidigare liv…

Att vara fri och våga tillåta sig själv att ta för sig utav livet- Mmm det är lycka. Det är min sanning, ta för dig av det du vil ha, gör det du vill och strunta i vad som kommer att tyckas och tänkas om dig och dina val. Skada inte någon bara. 

Jag har inte alltid tänkt såhär. Jag har länge, allt för länge hållt tillbaka och det har bara gjort skada inom mig. Det är den senaste tiden som det har hänt saker i mig, i mitt huvud, min kropp och i min själ. Det är så skönt! Jag kan faktiskt inte beskriva det mer i ord. Det känns som att flera blockeringar har släppt och jag är mer öppen än vad jag någonsin varit- jag älskar det <3 

Ja nu blir jag sådär flummig igen. Ena dagen svär jag som en borstbindare och den andra skriver jag så flummigt att klockorna stannar. Haha, det är jag med alla mina “lager” men det älskar jag med mig själv. Ja, jag älskar mig själv. Det har jag inte alltid gjort. 

Älskar du dig själv? Om inte…jobba på det. Du är värd att älskas! 

Sex,love,rock’n roll OCH Peace folks 😉 

Puss på er! 

  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

2 kommentarer

 1. Jag jobbar på att älska mig själv. Ibland känns det som en lång och krokig väg men jag försöker. Yogan utmanar och leder mig i det arbetet har jag märkt senaste veckorna. ?

  Tack för all veganinspiration!

  1. Vägarna är krokiga, olika långa, breda ibland, väldig väldigt smala ibland. Det låter väldigt bra att du jobbar på det Paula- det är för viktigt att låta bli. Jag med dig, jag har som sagt själv alltid behövt jobba på det men har nu när jag är 35 år gammal tant 😉 kommit till insikt…ibland behöver man en liten puff åt rätt riktning även om den puffen kan kännas som en käftsmäll följt utav knivhugg i magen…så var det för mig men sedermera skingras molnen och man kan se en lite liten strimma ljus, då är det viktigt att hålla fast blicken vid den, då växer den sig större och större. Som sagt kan ajg bara tala för mig själv och hur jag har upplevt och upplever det.

   Jag är absolut inte unik på något sätt, jag jobbar med mig själv och dessa frågor varje dag men jag har kommit en bra bit på vägen och det känns, det känns i varenda fiber i min kropp! Jag önskar dig samma känsla och “uppvaknande” att bli mer fri i dig själv, älska dig själv inifrån och ut <3 KÄRLEK!!!

   Tack själv för ditt inlägg, det gör mig väldigt glad!!!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.