Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Sjuk, FAAAN!

Imorgon har jag en liten “grej” att göra i Stockholm men jag är sjuk!!! Fy fan va tröttsamt!!! Halsfluss/virus, dunkande huvudvärk och feber. Gott! Inte. 

Jag kommer inte att avboka, nej nej istället stannar jag hemma från jobbet idag för att kurera mig ordentligt och hoppas på det bästa. Håll tummarna för mig snälla godingar därute att jag orkar med morgondagen <3 

Jag kryar på mig med en skål med

 • Hallon
 • Blåbär
 • Banan
 • Jordnötssmör från MMsports 
 • Kokosflingor
 • Linfrö
 • Pumpakärnor
 • Gojjibär
 • Tranbär 
 • Mandelmjölk 

Till det min dagliga, underbara multivitamin och d-vitamin från Holistic/ MMsports och dricker en varm kopp antioxidant te från Your tea

  

  Lämna en kommentar

  Hantering av personuppgifter

  Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.