Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

Photo shoot! 

Idag var jag iväg till Stockholm för en plåtning för Hälsa & Fitness! En sån himla rolig plåtning! Vilket team! Min fina bloggkollega/stylist  Sara Setsson och den fantastiska fotografen  Linda Himsel var underbara att jobba med. 

Jag är så glad och tacksam över att få äran att plåtss för tidningen <3 Ser fram emot resutalatet som jag hoppas blir bra trots att jag åkte till Stockholm med både halsfluss/huvudvärk och feber. Blev inte bättre av att springa runt i tunna träningskläder heller kan jag lova haha! Jag mår riktigt dåligt nu, uscha :/ Men men, allt för konsten eller hur 😉 Håll utkik i tidningen Hälsa & Fitness!

Här kommer lite behind the scenesbilder från igår- vi var på ett sånt jäkla ballt industriområde och plåtade, kolla in bakgrunderna bara! BAAALLT! 

  
  
 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.