Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

Photo shoot! 

Idag var jag iväg till Stockholm för en plåtning för Hälsa & Fitness! En sån himla rolig plåtning! Vilket team! Min fina bloggkollega/stylist  Sara Setsson och den fantastiska fotografen  Linda Himsel var underbara att jobba med. 

Jag är så glad och tacksam över att få äran att plåtss för tidningen <3 Ser fram emot resutalatet som jag hoppas blir bra trots att jag åkte till Stockholm med både halsfluss/huvudvärk och feber. Blev inte bättre av att springa runt i tunna träningskläder heller kan jag lova haha! Jag mår riktigt dåligt nu, uscha :/ Men men, allt för konsten eller hur 😉 Håll utkik i tidningen Hälsa & Fitness!

Här kommer lite behind the scenesbilder från igår- vi var på ett sånt jäkla ballt industriområde och plåtade, kolla in bakgrunderna bara! BAAALLT! 

  
  
 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.