Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & ReceptOkategoriserade

Tenta numer uno- DONE!

Till att börja med kan jag förklara min frånvaro med att jag är sjuk men på bättringsväg. Ja, så himlans kul har jag haft härhemma sedan i Måndags. Det började med lite halsont och snor som hela familjen åkte på. Jag däremot blev bara sämre och sämre ju längre tiden gick. Bihåleinflammation- yes please! Det var den veckan!

Fan, det är ju så värdelöst att vara sjuk! Det som gör det hela ännu värre är att jag skulle vara konferencier på Lördag och Söndag för Vegfest Det har jag sett så mycket fram emot och är så ledsen att jag inte kommer kunna vara med. Även om jag kanske känner mig bättre i helgen så vågade jag inte chansa och kände mig tvungen att höra av mig för att de ska hinna få tag i en ersättare för mig.

Aja, men till något som är KUUUUL och gött är att jag i helgen klarade av höstens första tenta! Det var tentan för kursen “Viktreglering” jag gick för några veckor sedan. Sååå skönt!

Att se fram emot under September månad:

  • 11:e September får vi reda på om det är en pojke eller flicka som ligger och bakas i magen <3
  • 4:e September kör jag igång yogan igen med godingarna från Västerås Stad
  • 14:e September drar andra delen utav yogautbildningen igång
  • 27-28:e September åker jag till Göteborg för att gå EPB: Fot och Knä

Jag har en späckad och fantastisk höst framför mig och nu när Elmo går halvdagar på förskolan så faller rutinerna sakta på plats för mig. Dock har den här veckan såklart varit riktigt dålig då jag legat däckad mesta delen utav dagarna. Men, men, nya tag!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.