Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & ReceptOkategoriserade

Tenta numer uno- DONE!

Till att börja med kan jag förklara min frånvaro med att jag är sjuk men på bättringsväg. Ja, så himlans kul har jag haft härhemma sedan i Måndags. Det började med lite halsont och snor som hela familjen åkte på. Jag däremot blev bara sämre och sämre ju längre tiden gick. Bihåleinflammation- yes please! Det var den veckan!

Fan, det är ju så värdelöst att vara sjuk! Det som gör det hela ännu värre är att jag skulle vara konferencier på Lördag och Söndag för Vegfest Det har jag sett så mycket fram emot och är så ledsen att jag inte kommer kunna vara med. Även om jag kanske känner mig bättre i helgen så vågade jag inte chansa och kände mig tvungen att höra av mig för att de ska hinna få tag i en ersättare för mig.

Aja, men till något som är KUUUUL och gött är att jag i helgen klarade av höstens första tenta! Det var tentan för kursen “Viktreglering” jag gick för några veckor sedan. Sååå skönt!

Att se fram emot under September månad:

  • 11:e September får vi reda på om det är en pojke eller flicka som ligger och bakas i magen <3
  • 4:e September kör jag igång yogan igen med godingarna från Västerås Stad
  • 14:e September drar andra delen utav yogautbildningen igång
  • 27-28:e September åker jag till Göteborg för att gå EPB: Fot och Knä

Jag har en späckad och fantastisk höst framför mig och nu när Elmo går halvdagar på förskolan så faller rutinerna sakta på plats för mig. Dock har den här veckan såklart varit riktigt dålig då jag legat däckad mesta delen utav dagarna. Men, men, nya tag!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.