Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Gårdagens lunchpromenad <3

Igår var det ett fantastiskt väder ute och jag passade på att gå ut och “rasta” mig själv på lunchen. Jag har varken tränat eller yogat på hela veckan och känner verkligen att jag behöver få röra lite på mig. En lunchpromme gör gott’ 

Gu va härligt promenad det blev! Vacker väder, jag hittade vårblommor som växt fram- såååååå jävla mysig!!! 

En annan väldigt mysig grej var den här magiskt söta, fluffiga och knubbiga katten! My god! Mitt hjärta smälte direkt! Hon sprang fram till mig och ba slängde sig ner för att bli klappad <3 Ägaren skrattade gott och sa att det var helt ok att klappa henne- jag kan ju givetvis inte låta bli!!! GULLE JUH! Jag älskar katter och skulle lätt kunna bli “the crazy cat lady” HAHAHA! 

   
   

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.