Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Helgens snask!

Burgare på listan! Hepp och 2 burgare var i magen på mig.

Jag hade kvar en bönburgare från Veggoköket (de tillagar dem själva!) sen tidigare så den stekte jag på plus en från Hälsans kök. Veggokökets vinner givetvis den matchen- hemlagat före “färdigköpt” mat alla dagar i veckan. Nu har jag ju visserligen köpt bönburgaren också men ja, ni hajjar. Det är skillnad på att köpa en bönburgare från en butik som själva stått och gjort den, muuuums!

Bilder på burgare blir fanimej aldrig bra men ändå ska jag vara envis och lägga upp bild haha!

Den här osten på bilden är en bra ost att ha på burgaren, den smälter lagom och har en god mild smak, köpt på ICA från Astrid & Aporna.

Till efterrätt blev det en maaaaaasssa fruktsallad och vaniljsås- sjukt gott!


  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.