Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Enklare att kommentera här i bloggen!!!

Jag har fått en del mail från er med frågor om recept var ni kan hitta det, hur man lämnar en kommentar här i bloggen osv. Det har vart lite trixigt för både er och mig gällande detta. men nu är det ordnat!

Tre saker som blivit smidigare för både er och mig här på bloggen

  1. Arkivet: jag hoppas ni sett arkivet här i högerspalten- där kan ni enkelt bläddra igenom månad för månad om ni vill gå tillbaka i historiken.
  2. Kategorier:  kan ni också hitta i högerspalten. Nu blir det lättare för er att tex gå in i arkivet för att hitta ett speciellt recept eller så, bra va!
  3. Kommentarsfunktion: Det har ju vart lite kruxigt att kommentera här på bloggen då man har behövt skapa ett konto på “Disqus” för att logga in på och sedan kommentera. Det har även vart svårt för mig att se när ni skrivit. From idag kan ni kommentera sååå mycket enklare och snabbare i min blogg! Det enda du behöver för ange är Namn och E-post och sedan skriva din kommentar nedanför inlägget, se exempelbilden här nedan. Första gången du kommenterar ett blogginlägg så måste jag godkänna den för att den ska synas, men har du väl får en kommentar  godkänd så kan du kommentera direkt utan godkännande nästa gång. När du kommenterar kan du också klicka i att du vill prenumerera på svar / nya inlägg!

Hope you like! 🙂

 

Hälsa och

 

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.