Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Idag början min “vegan-test-resa”

  
eller vad jag nu ska kalla det? Igår var jag alltså och handlade allt som jag behöver för att kunna äta och laga helt vegansk mat. Det tog rääääätt så lång tid för mig i affären för att jag nu tittar på helt andra saker i mataffären- vilket även var spännande och roligt!!! Det var dock lite för mycket folk för att min koncentration inte skulle tappas en miljon gånger, haha! Stod på mejeriavdelningen i typ 7 år och läste på varenda jäkla produkt tror jag?! Men det behövdes insåg jag för många havre/ris/sojaprodukter i mejerihyllan innehållet mycket socker. Bara för att folk äter vegetariskt/veganskt innebär det tyvärr inte att man äter hälsosamt. Det här är en ny värld för mig och jag vill givetvis fortsätta att äta bra livsmedel med bra näringsvärden.

Nåja, det som hamnade i mina kassar var:

 • Bönor av alla dess slag
 • Linser 
 • Veganfärs
 • Champinjoner 
 • Grönkål
 • Vitkål
 • Kålrot
 • Paprika
 • Zucchini
 • Broccoli 
 • Oliver
 • Rotselleri
 • Olika salladsblad( spenat,ruccola etc)
 • Lök+ vitlök
 • Ingefära
 • Soja yoghurt naturell (se bild) 
 • Frön och nötter
 • Soja
 • Kokosmjölk +matlagningsgrädde sojabaserat
 • Bovete
 • Hirs
 • Quinoa
 • Kokosflingor

Jag hade redan en hel del bra grejjor hemma så det behövdes “bara” fyllas på med lite. 

Dagens frulle bestod utav:

 • Soja yoghurt naturell
 • 1 hackad kiwi 
 • Solrosfrön 
 • Pumpafrön
 • Valnötter
 • Chiafrön
 • Linfrön 

Alltså jag var faktiskt skeptisk till sojayoghurten då jag trodde att den skulle smaka sådär. Men den var riktigt god! Krämig och härlig i konsistensen och med en söt kiwi i blev det verkligen en favorit! Kan varmt rekommendera den! 

  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.