Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Hemma!

Kom hem i Onsdags från en supermysig liten tripp till Helsingborg och älskade Fatima. 

Väl hemma börjar “vardagen” igen- eller inte riktigt än för jag är ledig till på Måndag vilket är jätteskönt för jag har lite att stå i härhemma! Igår hade jag franskunder, idag är det tvätt hela dagen plus packa upp resväskan (något jag är sjuuuukt seg med att göra, alltid!) Ikväll blir det avslappning med Mr. med film och mys.

Imorrn ska jag ut en sväng med Mormor för att fika och shoppa. Ska bara köpa lite prylar och fixa härhemma sedan blir det storhandling igen då jag ju går in för att äta veganskt härhemma. Ser fram emot det!!! 

Meditationen då? Jo, jag har mediterat varje morgon och det går bättre och bättre <3 Det gör mig så glad! Idag startade jag dagen med meditation följt av en “äckel-päckel-men-guuu-så-bra-morgondrink”! Jag har förut haft i spirulina och annat gojs i mina smoothies förr MEN de drar faktiskt ner smaken. De gör att  smoothien inte smakar bra. Vad göra? Jo! Jag blandar ner alla “bra-iheter” i ett glas med vatten + lite citron och dricker päckeldrinken rakt upp och ner! Det smakar inte himmelrike MEN, gött att svepa den istället för att dricka en hel smoothie som smakar sådär.  Jag äter min frulle/mellis lite senare då jag blivit en “icke-frulle-person”, haha! 

Så, det är min nya morgondrink:

  • 1 -2 tsk rödbetspulver (följer måtten på förpackningarna)
  • 1-2 tsk spirulina
  • 1-2 tsk chlorella
  • Pressa ner lite färsk citron (gärna ekologisk) 

Svep! 

Kosttillskotten hittat ni givetvis  HÄÄÄR hos MM Sports! 

  

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.