Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

11:e januari, dagen då jag föddes.

Ja, idag eller nu när det här inlägget hinner bli klart så är klockan över 00.00 så då är det 12:e helt plötsligt. Men i alla fall! Jag fyller år och så…tja, inte mer med det! 

Mr. sjöng sån vacker skönsång på morgonen med tröttaste rösten HAHAHA, meeen så glad jag blev!!! Första gången han sjungit “ja må hon leva” faktiskt, haha magiskt 😉 Presenter har jag redan fått- han kunde som vanligt inte hålla sig på julafton (inte jag heller för den delen) så jag fick både julklappar och födelsedagspresent samtidigt 🙂 

Sedan överraskade Mormor mig på jobbet! Hon dök upp som gubben i lådan med massa goa kramar och fina presenter. Jag blev så glad av överraskningen att tårarna började  fylla mina ögon, haha! Blödig var jag redan innan jag fyllde “gammeltant”. 

Efter jobbet åkte jag direkt hem- yogade och skrev lite. Min goa Pappa ringde och grattade mig, vi pratade ett bra tag tills han ba: “Näpp, nu kommer jag över så vi får träffas! Det var så länge sen Denice! ”  Självklart ville jag det (jag firar liksom inte min födelsedag och bjuder över familj å så). 

Han kom med fina blommor och ett brett leende i sitt burriga, grekiska skägg <3 fina Pappa!!! Även han bjöd på en massa goa kramar. Det är de jag gillar mest att få när man fyller år- kraaaamar! Det var så mysigt att träffas då det var väldigt länge sedan sist, jag kände att jag saknat honom väldigt mycket!!! 

Ja, så Pappa har nyss gått hem faktiskt, det blev sent då han kom hit sent och vi babblade på som jag vet inte vad, haha och nu är det dags för sängen. Klockan är ställd på 5.30, precis som imorse- meditationstid med andra ord <3

Natti natti

  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.