Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Veganpizza i Halmstad!

Häromdagen åkte jag och Fatima en sväng till Halmstad för att hälsa på hennes vän som öppnat en pizzeria. Inte vilken pizzeria som helst- här snackar vi fiiiiina råvaror, inga “äckel-flott-pizzor”. 

Det är utan tvekan den godaste pizza jag ätit i hela mitt liv och då är jag ingen “pizza-girl”. Förra gången jag var här åt jag med kött på: supergott! Denna gång åt jag vegansk: SUUUPEGOTT!!! Det enda som fattades var veganost som dom sa att de ska köpa in! Hur bra?! BÄST! Pizzan smakade himmelrike även utan ost! 

Jag kan varmt rekommendera att söka upp La izza om ni är i Halmstad. Ni kommer inte att bli besvikna. Man kan knappt tro att det är en pizzeria när man kliver innanför dörren- det är så fräscht, snyggt och väl inrett att det känns som en “vanlig” restaurang. Jag är lite bitter nu över att dom inte finns i Västerås! Ska nog försöka övertala Fatimas vän att han ska öppna i lilla Vässan med, haha!!! 

Grabbarna grus som kommer att tillaga den godaste pizzan du har ätit:   

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.