Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Veganpizza i Halmstad!

Häromdagen åkte jag och Fatima en sväng till Halmstad för att hälsa på hennes vän som öppnat en pizzeria. Inte vilken pizzeria som helst- här snackar vi fiiiiina råvaror, inga “äckel-flott-pizzor”. 

Det är utan tvekan den godaste pizza jag ätit i hela mitt liv och då är jag ingen “pizza-girl”. Förra gången jag var här åt jag med kött på: supergott! Denna gång åt jag vegansk: SUUUPEGOTT!!! Det enda som fattades var veganost som dom sa att de ska köpa in! Hur bra?! BÄST! Pizzan smakade himmelrike även utan ost! 

Jag kan varmt rekommendera att söka upp La izza om ni är i Halmstad. Ni kommer inte att bli besvikna. Man kan knappt tro att det är en pizzeria när man kliver innanför dörren- det är så fräscht, snyggt och väl inrett att det känns som en “vanlig” restaurang. Jag är lite bitter nu över att dom inte finns i Västerås! Ska nog försöka övertala Fatimas vän att han ska öppna i lilla Vässan med, haha!!! 

Grabbarna grus som kommer att tillaga den godaste pizzan du har ätit:   

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.