Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Meditera <3

Jag har tyvärr inte vart så flitig med att meditera– sjukt då jag just nu behöver det som mest?! Nåja, jag har börjat nu igen och det känns underbart. Jag har börjat lite mjukt med “bara” 30 min på morgonen och 30 min på kvällen.

I morse blev det 30 min men ikväll blir det 1 timme och efter det kör jag på 1 timme både morgon och kväll.

Idag ska jag och Fatima bara vara hemma hela, långa, sköna dagen! Det blir yoga härhemma, följt av bubbelbad, ansiktsmask, läsa, och mysa framför brasan <3 

Just nu sitter jag framför brasan, njuter av att känna värmen smyga sig in i min kropp, in i varje kroppsdel, muskel, skelettbit, cell… ja hela kroppen. Bara att sitta och lyssna på veden som sprakar i den öppna spisen medför ett lugn i mig. Någon gång i mitt liv ska jag ha en öppen spis i mitt hem. Lugnet det ger mig går knappt att beskriva.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

4 kommentarer

  1. Hej Denicé! Vill önska dig en god fortsättning på 2016 med mycket (mer) meditation, kärlek, crossfit och sköna fisar. Kram från P!

    1. Hej P!!! Så ledsen att skriva så sent men vår ”kommentarfunktione” är inte den bästa än så länge så tyvärr missar jag ibland att det har kommenterats 🙁 De jobbar på att få en smidigare variant i alla fall så man lätt kan se och svara på era kommentarer 🙂 God fortsättning önskar jag dig med P, hoppas du hade ett härligt Nyår!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.