Denice Lundevall
Yoga World
Okategoriserade

Gott nytt! 

Nytt år- igen som alltid 🙂 Inga nyårslöften MEN som jag skrivit innan: jag ska gå mer åt veganhållet nu. Eller nä, jag ska faktiskt gå all in! Jag ska testa att äta helt vegansk kost en tid framöver. Jag är superexalterad och ser sjukt mycket fram emot att börja exprimentera i köket 🙂 Efter att ha sett de dokumentärerna jag tipsade om i tidigare inlägg finns ingen tvekan om att vi människor inte ska äta något som kommer ifrån djurriket! Sedan vill jag som vanligt inte placera mig själv i ett “fack”- vegan/ vegetarian osv. Jag äter helt det som känns bra både kroppsligt, själsligt och etiskt. Ja, det blir en utmaning men det ser jag väldigt mycket fram emot! Jag ska förkovra och nörda ner mig heeeelt i vegansk kost nu och jag kan knappt vänta på att få komma hem och sätta igång att stöka i köket 😉 

Nu då? Just nu är jag nere i Helsingborg och hälsar på Fatima i några dagar <3. Så mysigt att vara här!!! 

Vi har slappat, ätit gott och träffat vänner nere i Malmö. Passade även på att åka till den stora shoppinggallerian Emporia för att shoppa lite- något jag för övrigt inte gjort på väldigt länge. 

 Jag har precis bubblat i Fatimas varma jaccuzi, lyssnat på musik och bara varit. Strax ska vi gå en sväng förbi restaurangen där hennes son jobbar för att käka en bit mat. Sen hem igen och på med myyyyyyyskläderna igen! 

Bubbelbad

  

Superfina gallerian Emporia: 

  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.