Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Gott nytt!

Nytt år- igen som alltid 🙂 Inga nyårslöften MEN som jag skrivit innan: jag ska gå mer åt veganhållet nu. Eller nä, jag ska faktiskt gå all in! Jag ska testa att äta helt vegansk kost en tid framöver. Jag är superexalterad och ser sjukt mycket fram emot att börja exprimentera i köket 🙂 Efter att ha sett de dokumentärerna jag tipsade om i tidigare inlägg finns ingen tvekan om att vi människor inte ska äta något som kommer ifrån djurriket! Sedan vill jag som vanligt inte placera mig själv i ett “fack”- vegan/ vegetarian osv. Jag äter helt det som känns bra både kroppsligt, själsligt och etiskt. Ja, det blir en utmaning men det ser jag väldigt mycket fram emot! Jag ska förkovra och nörda ner mig heeeelt i vegansk kost nu och jag kan knappt vänta på att få komma hem och sätta igång att stöka i köket 😉 
Nu då? Just nu är jag nere i Helsingborg och hälsar på Fatima i några dagar <3. Så mysigt att vara här!!! 

Vi har slappat, ätit gott och träffat vänner nere i Malmö. Passade även på att åka till den stora shoppinggallerian Emporia för att shoppa lite- något jag för övrigt inte gjort på väldigt länge. 
 Jag har precis bubblat i Fatimas varma jaccuzi, lyssnat på musik och bara varit. Strax ska vi gå en sväng förbi restaurangen där hennes son jobbar för att käka en bit mat. Sen hem igen och på med myyyyyyyskläderna igen! 

Bubbelbad

  

Superfina gallerian Emporia: 

  
  

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.