Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Yoga on my mind…

Från och med nästa år kommer jag att få vara i en härligt, rymlig, ljus och fräsch sal för att yoga- HELT SJÄLV!!! När det inte är pågående klasser kommer jag att få vara där heeeeeeelt allena och det är jag sååååå jäkla glad och tacksam för <3

Oftast vill jag ju yoga själv hemma, men vi bor så litet och har fullt med saker överallt. Jag plockar undan och skuffar iväg möbler för att kunna yoga med ro och få lite space, precis som idag och alla andra dagar. 

Jo, visst man ska välan kunna yoga överallt absolut med majoriteten av tiden är jag ju hemma och yogar och då vill jag faktiskt ha en skön harmoni och energi omkring mig. Det får jag inte på samma sätt med prylar överallt, haha! 
Efter nyår får jag lite härlig “yoga-space”- det blir även lättare för mig då att filma/fota vad jag gör. Som det är nu blir det suddiga, dåliga bilder och filmer för ja, det är ju mörkt ute nu och enbart med hemmalampor blir det inte så jäkla bra ljus tycker jag. Det kommer att bli underbart att få vara i en ljus, rymlig och fin sal. LÄNGTARRRR! 

Filmklippet finns på Insta, lite bilder kommer här i inbördes ordning:

   
    

  
 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.