Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Yoga on my mind…

Från och med nästa år kommer jag att få vara i en härligt, rymlig, ljus och fräsch sal för att yoga- HELT SJÄLV!!! När det inte är pågående klasser kommer jag att få vara där heeeeeeelt allena och det är jag sååååå jäkla glad och tacksam för <3

Oftast vill jag ju yoga själv hemma, men vi bor så litet och har fullt med saker överallt. Jag plockar undan och skuffar iväg möbler för att kunna yoga med ro och få lite space, precis som idag och alla andra dagar. 

Jo, visst man ska välan kunna yoga överallt absolut med majoriteten av tiden är jag ju hemma och yogar och då vill jag faktiskt ha en skön harmoni och energi omkring mig. Det får jag inte på samma sätt med prylar överallt, haha! 
Efter nyår får jag lite härlig “yoga-space”- det blir även lättare för mig då att filma/fota vad jag gör. Som det är nu blir det suddiga, dåliga bilder och filmer för ja, det är ju mörkt ute nu och enbart med hemmalampor blir det inte så jäkla bra ljus tycker jag. Det kommer att bli underbart att få vara i en ljus, rymlig och fin sal. LÄNGTARRRR! 

Filmklippet finns på Insta, lite bilder kommer här i inbördes ordning:

   
    

  
 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.