Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Spagat, jag? Nääää

Ok, har nyss avslutat ett yogapass härhemma MEN VET NI!!! JAG KAN NÄSTAN GÅ NER I SPAGAT?! Vavavavaaaaaa ? Jag har testat en gång förut och då var det en bit kvar ner till golvet, det är det nu med men en rätt liten bit! Fan va gla man blir då! 

Hela passet var skönt- jag blir så glad när kroppen jobbar tillsammans med mig istället för emot. Att jag slutat med crossfit tror jag är en stor bidragande faktor till att min kropp mår bättre och precis som min Mr. sa: “jag tror inte crossfit är bra för din kropp”. Jag kunde inte annat än att hålla med- lätt besviken på kroppen , men faaaaan inte nu! 

Att jag inte ska träna crossfit betyder inte att jag ska sluta lyfta helt. Nej, nej utan just de momenten där man lyfter tungt på kort tid,där allt ska gå snabbt- det är inget för mig. Det är inget illa om crossfit, jag har verkligen älskat att träna det men när min kropp inte vill så behöver jag lyssna. Det har jag gjort och VOILÀ! 

Lite olympiska lyft går bra och när jag väl vågar mig på lite crossfit igen så kommer jag enbart att köra det för att få flåsträning. Det innebär att jag endast kommer att ha lätta vikter på stången när jag väl kör.

Filmklippet finns på bara Instagram eftersom “videofunktionen” här på bloggen inte har något smidigt sätt att lägga upp den på, än så länge. 

Ni ser, det är inte så jättelång väg kvar till golvet. WIIIIIEEEEH!!!   

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.