Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

“Mitt” älskade Paris <3

Igår pratade jag och Mr. om vår underbara resa till Paris…tittade på bilder vi tagit när vi vart där och vi båda kom fram till att det är vårt bästa minne någonsin <3 …att sedan vakna upp till de fruktansvärda som händer i Paris just nu gör mig alldeles vimmelkantig. Från att igår suttit och blivit varm i hjärtat över vår Parisresa till att idag få veta att staden är under terrorns hårda järngrepp…det är overklig, fruktansvärt och så vidrigt! 

Att ställa sig frågan: “vad är det som händer i världen”– är något jag inte mäktar med. Det är för stort, det är för mycket, det är för hemskt. Mitt hjärta och mina tankar går till de drabbade och deras familjer <3 

Älskade Moder Jord, förlåt oss! 

  

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.