Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Still sick…

Alltså, mitt lilla engagemang igår- att ställa mig och laga mat…det gjorde mig helt slut, haha! 

Jag mår verkligen inge bra, snorig och täppt, ont i halsen och lite febrig. Det vanliga då! När jag vart sjuk de senaste gångerna har det alltid varit halsont, snor och feber. Suck! Dock kom det här faktiskt rätt väntat då jag skrev i Söndags om att jag ätit så dåligt den senaste tiden. Inte så konstigt att man blir extra mottaglig under sådana perioder och blir sjuk :/ 

Idag blir det ingen matlagning, jag har rester kvar från igår plus att jag inte är sugen på att äta varm mat när jag mår dåligt. Kall mat är att föredra då. Mat och mat, det blir oftast smoothies och/eller yoghurt med frukt, nötter och frön. Det går ner! 

Den här koppen är fylld med:

  • Naturell yoghurt 3%fett
  • Hackat äpple
  • Kanel
  • Mixade nötter och frön
  • Lite agavesirap för lite sötma OM man vill. 

Jag får ändå i mig hyfsat med energi. 

Nu ska jag sova igen, kallsvett från helvetet!!! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.