Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Still sick…

Alltså, mitt lilla engagemang igår- att ställa mig och laga mat…det gjorde mig helt slut, haha! 

Jag mår verkligen inge bra, snorig och täppt, ont i halsen och lite febrig. Det vanliga då! När jag vart sjuk de senaste gångerna har det alltid varit halsont, snor och feber. Suck! Dock kom det här faktiskt rätt väntat då jag skrev i Söndags om att jag ätit så dåligt den senaste tiden. Inte så konstigt att man blir extra mottaglig under sådana perioder och blir sjuk :/ 

Idag blir det ingen matlagning, jag har rester kvar från igår plus att jag inte är sugen på att äta varm mat när jag mår dåligt. Kall mat är att föredra då. Mat och mat, det blir oftast smoothies och/eller yoghurt med frukt, nötter och frön. Det går ner! 

Den här koppen är fylld med:

  • Naturell yoghurt 3%fett
  • Hackat äpple
  • Kanel
  • Mixade nötter och frön
  • Lite agavesirap för lite sötma OM man vill. 

Jag får ändå i mig hyfsat med energi. 

Nu ska jag sova igen, kallsvett från helvetet!!! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.