Igår var min sista dag utav meditationskursen. Jag vill meditera mer själv innan jag berättar mer för er, men jag kan säga såhär långt att jag känner att jag hittat ”rätt” teknik för mig och mitt liv i alla fall. Halle-freakkin-lujja!
Och så till receptet– det här behöver du:
• ca 15 färska dadlar
• ca 1 1/2 dl glutenfritt havregryn.
• ca 1 dl valnötter
• ca 1 dl pumpakärnor
• ca 1 dl sötmandlar
Topping:
• kokosflingor
• lakritspulver
• vaniljpulver eller vaniljsocker
Gör såhär:
Kärna ur dadlarna och häll dem+ de andra ingredienserna i en matberedare. Mixa till det blir en stor ”klump”. Är degen för blöt- ha i mer musli/havregryn. Är degen för torr- häll i lite, lite vatten. Ta ut klumpen/dagen och forma till små bollar.
Rulla några i kokos, några i lakritspulver och slutligen resterande i vaniljpulver.
Sätt dig bekvämt, kanske i något gutt sällskap eller i ditt egna härliga sällskap- ta en dadelboll, stoppa i munnen, tugga och känn de härliga smakerna sprida sig i munnen.
Så gott och jäkla enkelt!
Hoppas ni får en härlig dag!