Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Det här med att “gå under jorden”

Idag på väg till jobbet träffade jag på en väninna. En väninna som jag inte träffat på väldigt länge. Jag inser att jag “gått lite under jorden” den senaste tiden. Jag sa det även till henne för jag kände att jag behövde ursäkta mig för att jag inte hört av mig:  “Jag har ju gått lite under jorden som du kanske har märkt ,hehe” . Hennes svar var “Jo, jag har märkt det” med ett leende på läpparna.

Jag blev förbannad på mig själv för att jag ursäktade mig, igen…som jag alltid gör. Hon visade ju inga som helst tecken på att hon var sur eller besviken på att vi inte träffats, men ändå ska jag känna den där jäkla pressen, pressen att förklara mig, pressen att ursäkta mig?! Varför!? Som om det bara är jag som behöver tid för mig själv? Som om jag är helt jävla unik och skiljer mig så mycket från andra- för ingen vill väl ha tid för sig själv!? Haha, ibland blir jag bara så less på mig själv.

Men sån här är jag. Jag behöver tid för mig själv, vara ensam, bara få vara hemma, pyssla, läsa, yoga, duscha länge, dricka varmt gott te,  lyssna på musik, slappa, göra ingenting eller göra allt.

Det är perioder som dessa som jag blir ännu mer glad över de vänner jag har- de jag inte behöver förklara mig för. De som bara vet hur jag är och förstår, tack för att ni finns- jag älskar er!!!

Det är bra vänner för mig, de jag inte behöva förklara varför jag är som jag är- och gör som jag gör. Jag orkar inte helt enkelt, jag vill och behöver baaaaara få vara under vissa perioder. Det är så jag återhämtar mig, det är så jag får mig själv att må bra, det är så jag utvecklas. Så även på jobbet- jag låser verkligen in mig på mitt rum och fokuserar under sådana här perioder, för det behövs helt enkelt!

Hur känner ni? Vad gör ni när ni behöver vara för er själva- när ni bara inte orkar träffa folk?

Nåja, slutgaggat om det! Jag har haft en helt underbar helg uppe i Sundsvall, så mycket mys och slacking. Ätit sjukt mycket skräp så det känns som att jag skulle behöva en detox, haha! Men underbart var det! Jag blir alltid så varm och go inombords när vi hälsar på däruppe <3

 

 

 

 

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

2 kommentarer

  1. Hej Denicé! Förr låste jag in mig hemma och strecktittade på en tv-serie eller spelade tv-spel. :o)
    Nu när man är med kärring så har man ingenstans att ta vägen… :o/
    Hjälp.

    1. Men det låter ju trevligtv tycker jag. Jag älskar att kolla på serier och gillar tv-spel, dock gillar jag mest sådana “barnsliga”, enklare spel som Super Mario, fighting spel osv, mest för att jag inte har tålamod att lära mig något nytt mer avancerat spel, haha! Men jag tycker det är supermysigt att sitta å titta på när Mr. spelar tex “assassin’s creed”. Love it! Då kan jag sitta med och hjälpa till att lösa mysterier 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.