Denice Lundevall
Yoga World
Okategoriserade

Ananasglass! Recept

Isglass kanske inte är det första man är sugen på när vintern står innanför dörren meeeen jag vill slå ett slag för glass ändå! 

Jag mixar alla möjliga olika fruktkombinationer och gör glass utav dem. Superenkelt och så gott! Till den här glassen blev det bara den sköna ananasen som ingrediens, det behövdes inget mer. 

Gör såhär:

  • Mixa valfria frukter i mixer. Mina favoriter är olika bär, banan, mango och ananas. De tycker jag smakar perfekt i en glass. Dock inte alla tillsammans kanske 😉 
  • Häll upp smeten i formar. Jag har köpt mina på IKEA. 
  • In i frysen tills de stelnat. Det tar någon timme eller 2. 
  • Ät och njut! 

OBS! När man precis tar ut dem ur frysen och ska ta av “locket” på själva glassen så brukar jag först låta lite varmt vatten rinna över plastlocket. Det gör att locket lossnar bättre och du riskerar inte att slita av hela glassen från glasspinnen. 

Mumma! 

   

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.