Denice Lundevall
Yoga World
Okategoriserade

Ananasglass! Recept

Isglass kanske inte är det första man är sugen på när vintern står innanför dörren meeeen jag vill slå ett slag för glass ändå! 

Jag mixar alla möjliga olika fruktkombinationer och gör glass utav dem. Superenkelt och så gott! Till den här glassen blev det bara den sköna ananasen som ingrediens, det behövdes inget mer. 

Gör såhär:

  • Mixa valfria frukter i mixer. Mina favoriter är olika bär, banan, mango och ananas. De tycker jag smakar perfekt i en glass. Dock inte alla tillsammans kanske 😉 
  • Häll upp smeten i formar. Jag har köpt mina på IKEA. 
  • In i frysen tills de stelnat. Det tar någon timme eller 2. 
  • Ät och njut! 

OBS! När man precis tar ut dem ur frysen och ska ta av “locket” på själva glassen så brukar jag först låta lite varmt vatten rinna över plastlocket. Det gör att locket lossnar bättre och du riskerar inte att slita av hela glassen från glasspinnen. 

Mumma! 

   

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.