Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

DU kan rädda liv!

Igår hade vi en Hjärt & Lungräddningdkurs (HLR) på jobbet. Så jäkla nyttigt!

Det hela började med att jag så att vi hade en defibrillator liggandes vid vår receptionist. Jag frågade henne -“Vet du om det är det någon som kan den här på kontoret?” Nope, det visade sig att ingen på hela bygget vet hur man gör?! Vänta VA?! Har vi en Hjärtstartare men ingen vet hur man gör?! Nej,nej,nej! Så kan vi inte ha det!

Jag kontaktade Första Hjälpencentrum och bokade in en kurs för oss som var intresserade. Det var tyvärr skrämmande personer som var intresserade. Jag är förbluffad? Hur kan man inte vilja lära sig att rädda liv? Skit samma, vi var i alla fall ett gäng på totalt 15 pers som ville köra.

Det var så jäkla bra och nyttigt att få repetera det här. Saker har ändrats från när jag gick kursen sist och de uppdateringarna hade ju jag ingen som helst aning om. Jag säger bara GÅ KURSEN!!! Du, ja DU KAN RÄDDA LIV! Jag kan inte nog understryka hur glad jag är att jag gått kursen igen. Jag hoppas att vi kan få att gå den vartannat år nu framöver, här på jobbet. Så. Jäkla. Bra!

  
  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.