Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

DU kan rädda liv!

Igår hade vi en Hjärt & Lungräddningdkurs (HLR) på jobbet. Så jäkla nyttigt!

Det hela började med att jag så att vi hade en defibrillator liggandes vid vår receptionist. Jag frågade henne -“Vet du om det är det någon som kan den här på kontoret?” Nope, det visade sig att ingen på hela bygget vet hur man gör?! Vänta VA?! Har vi en Hjärtstartare men ingen vet hur man gör?! Nej,nej,nej! Så kan vi inte ha det!

Jag kontaktade Första Hjälpencentrum och bokade in en kurs för oss som var intresserade. Det var tyvärr skrämmande personer som var intresserade. Jag är förbluffad? Hur kan man inte vilja lära sig att rädda liv? Skit samma, vi var i alla fall ett gäng på totalt 15 pers som ville köra.

Det var så jäkla bra och nyttigt att få repetera det här. Saker har ändrats från när jag gick kursen sist och de uppdateringarna hade ju jag ingen som helst aning om. Jag säger bara GÅ KURSEN!!! Du, ja DU KAN RÄDDA LIV! Jag kan inte nog understryka hur glad jag är att jag gått kursen igen. Jag hoppas att vi kan få att gå den vartannat år nu framöver, här på jobbet. Så. Jäkla. Bra!

  
  

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.