Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Underbara musik

Jag lyssnade mycket på Lana Del Ray förut men har liksom “tappat bort” henne. Nu, i och med hennes att hennes nya album släppts har jag kunnat njuta av hennes sköna toner. Mums!

Jag har inte lyssnat igenom hela albumet men jag har 2 storfavoriter hittills, dem här nedan.

Igår yogade jag till henne- underbart! Yogan i sig kändes inte helt underbar dock, men så är det ju emellanåt. Jag kände mig lite otålig och var för mycket uppe i mitt huvud. Men jag fick sträcka ut kroppen lite i alla fall och det behövdes!

Jag längtar så vansinnigt mycket till helg nu!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

5 kommentarer

 1. Visst är skrivan underbar? Köpte den för några veckor sedan. Fler av mina favoriter är Honeymoon, Blackest Day, Swan song och Salvatore. Men inget har toppat första kärleken Ride.

  1. Powermass: Ja!! Den är verkligen fantastisk! Mina favvosar är; Music to Watch boys to, High ny the beach (absoluta favoriten!), Blackest day, Swan song och Salvatore.

   Det jag har problem med är att jag tycker att många utav hennes låtar blir för lika varandra, det gör att jag kan tröttna lätt…så blev det på förra albumet. Men man får se till att hålla i låtarna lite och inte spela dem alltför ofta, FAST JAG KAN NÄSTAN INTE LÅTA BLIIIII 🙂 HAHA!

  2. Ja!! Den är verkligen fantastisk! Mina favvosar är; Music to Watch boys to, High ny the beach (absoluta favoriten!), Blackest day, Swan song och Salvatore.

   Det jag har problem med är att jag tycker att många utav hennes låtar blir för lika varandra, det gör att jag kan tröttna lätt…så blev det på förra albumet. Men man får se till att hålla i låtarna lite och inte spela dem alltför ofta, FAST JAG KAN NÄSTAN INTE LÅTA BLIIIII 🙂 HAHA!

   1. Jag håller med dig. Lana Del Rey är sin egen kategori som hon inte riktigt går utanför. Hon är som ett vaniljproteinpulver. I grunden samma sak men som finns i många olika varianter och som man hyfsat lätt kan tröttna på men lika lätt kan älska efter ett uppehåll. Lite grann som missionären. 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.