Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Elmos första födelsedag!

Herreguuuu! Vår ”lilla bebis” fyllde ett år i Söndags!!! Say whaaaat?

Ja, så är det. Jag fattar noll. Verkligen noll. Har det alltså gått ett helt jäkla år sedan jag låg där i 32 timmar och kämpade?! Wow alltså.

Vi blev många som ville gratta vår lille älskling så vi fick dela upp kalaset helt enkelt. Alla i våra familjer får inte plast hemma hos oss, det blir alldeles för stökigt och bökigt. Så, några kom i Söndags och några ska komma nästa vecka osv.

Det blev en härlig dag och Elmo såg ut att ha det väldigt bra trots all fokus på sig, haha! Lite trött och gnällig blev han allt då han inte lyckades få till sin eftermiddags-nap, men men vad gör det en dag som denna <3

Han var väldigt fundersam över det lilla ettårs-ljuset som satt i hans smoothie-glass! Haha! Såg på den med skepsis!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.