Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningTräning

Jogging med vagnen- det går!

Dagen började med frulle med Mamma, syrran (Rebecca) och min systerdotter Nelly på stan- mys! Det var första gången Rebecca och Nelly träffade Elmo ? Vi fikade till Elmo började smågny, då fick han torr blöja, mat och sen gick vi en sväng på stan. 


Jag följde med dem till bussen där de skulle följa med Mamma hem (som förövrigt har flyttat tillbaka till Västerås efter sisådär ek 14-15 år. Såååå glad är jag att ha henne nära nu <3) Efter tog jag en långpromenad med vagnen i ett suuuperfuktigt och småjobbigt väder. Gillar inte när det är så, får ju ingen luft! Haha! 

Promenaden blev på 90 min med lite intervaller inbakade.

Dagens aktivitet:

  • Powerwalk 90 min, inklusive 20 st joggintervaller. Joggade vid ån i stan där det finns en massa träd längs vattnet. Joggade vartannat träd och gick vid vartannat. Totalt 20 intervaller. 


Det kändes bra att småjogga lite lätt förutom att brösten kändes gaaalet tunga och stora, vilket dom är också. Jag behöver verkligen investera fler, nya sport-behåar med mycket mer stöd för de är “bröna”! Gick bättre att köra i uppförsbackar men det fanns det inte så många utav längs den här vägen tyvärr. Nåja! 

Idag har måtten och vikten tagits, det går framåt! Update på det kommer imorrn 😉 

Hoppas ni får en jäkla skön Fredag! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.