Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Rocka sockorna! <3

Idag firar vi att alla är olika- det gör vi med att ta på oss omaka sockor ??

Idag är även första dagen under hela mina 31 veckor som gravid som jag har spytt?! Bara sådär- direkt efter frukosten. Intressant? Mådde bättre direkt efter men sov en låååååång “powernap” på 3 timmar tillsammans med Rikard, haha! Snacka om att vi båda var förvånade när vi vakande! Mår lite sådär nu, inte dåligt men inte hundra. 

Det har inte blivit många knåp gjort härhemma idag som ni kanske förstår. Jag ska dricka min anans-smoothie strax och om ca 1 timme promenera till Factor för att köra ett pass. Får se hur det går 😉 Vad är det värsta som kan hända liksom- att jag mår illa och får sluta helt enkelt. Vi testar!

Vad har ni för sockor på er en dag som denna? 


Besos ?

Lämna en kommentar

Bara jag

Rocka sockorna! <3

Idag firar vi att alla är olika- det gör vi med att ta på oss omaka sockor ??

Idag är även första dagen under hela mina 31 veckor som gravid som jag har spytt?! Bara sådär- direkt efter frukosten. Intressant? Mådde bättre direkt efter men sov en låååååång “powernap” på 3 timmar tillsammans med Rikard, haha! Snacka om att vi båda var förvånade när vi vakande! Mår lite sådär nu, inte dåligt men inte hundra. 

Det har inte blivit många knåp gjort härhemma idag som ni kanske förstår. Jag ska dricka min anans-smoothie strax och om ca 1 timme promenera till Factor för att köra ett pass. Får se hur det går 😉 Vad är det värsta som kan hända liksom- att jag mår illa och får sluta helt enkelt. Vi testar!

Vad har ni för sockor på er en dag som denna? 


Besos ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.