Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Rocka sockorna! <3

Idag firar vi att alla är olika- det gör vi med att ta på oss omaka sockor ??

Idag är även första dagen under hela mina 31 veckor som gravid som jag har spytt?! Bara sådär- direkt efter frukosten. Intressant? Mådde bättre direkt efter men sov en låååååång “powernap” på 3 timmar tillsammans med Rikard, haha! Snacka om att vi båda var förvånade när vi vakande! Mår lite sådär nu, inte dåligt men inte hundra. 

Det har inte blivit många knåp gjort härhemma idag som ni kanske förstår. Jag ska dricka min anans-smoothie strax och om ca 1 timme promenera till Factor för att köra ett pass. Får se hur det går 😉 Vad är det värsta som kan hända liksom- att jag mår illa och får sluta helt enkelt. Vi testar!

Vad har ni för sockor på er en dag som denna? 


Besos ?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Bara jag

Rocka sockorna! <3

Idag firar vi att alla är olika- det gör vi med att ta på oss omaka sockor ??

Idag är även första dagen under hela mina 31 veckor som gravid som jag har spytt?! Bara sådär- direkt efter frukosten. Intressant? Mådde bättre direkt efter men sov en låååååång “powernap” på 3 timmar tillsammans med Rikard, haha! Snacka om att vi båda var förvånade när vi vakande! Mår lite sådär nu, inte dåligt men inte hundra. 

Det har inte blivit många knåp gjort härhemma idag som ni kanske förstår. Jag ska dricka min anans-smoothie strax och om ca 1 timme promenera till Factor för att köra ett pass. Får se hur det går 😉 Vad är det värsta som kan hända liksom- att jag mår illa och får sluta helt enkelt. Vi testar!

Vad har ni för sockor på er en dag som denna? 


Besos ?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.