Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Flytt, stök å bök!

My gooood säger jag bara! Jag är helt slut! Vi har flyttat hela lördagen och även lite idag- varit på Ikea, Mio, sängaffärer, elaffärer och Gud vet allt. “Pooped” är ordet.

Jag är så tacksam över all hjälp vi fått!!! Eva, Familjen Gustavsson-Salomonsson och grymme Anton. Fy farao va tacksamma vi är för all er hjälp, kärlek till er. Och kärlek till er sol erbjudit sig hjälpa till men inte kunnat <3 

Nu har vi ääääntligen flyttta- det känns så himla skönt! Det ska målas om in hela lägenheten och det blir helt klart om ca 3 veckor. Än så länge är i alla fall vardagsrummet och vårt sovrum målat. Köket är det enda som inte ska ändras något men båda badrummen ska renoveras. Det blir lite längre fram. 

DET ÄR SÅ JÄÄÄÄVLA SKÖNT ATT ÄNTLIGEN FÅ FLYTTA! Som vi längtat! Det kommer att bli så fint här när allt blir klart 🙂 

Ja, ni förstår säkert varför det inte blivit några uppdateringar om träning, mat eller dylikt haha! Har haft fullt upp! Men snart, snart kommer det att lagas mat hej vilt i vårt nya, fina och större kök, LOVE! 

Bild från igår på uppackning i nya lägenheten med hjälp utav både små och stora händer ?☺️

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.