Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

En fixardag!

Nu har jag tamejfaaaan fixat och donat härhemma. Målarna är äntligen klara och nu kan vi börja packa upp. En sjukt tråkig grej är dock att vår soffa som vi beställt ligger typ på “is” pga den butik vi köpte den ifrån håller på att gå i konkurs. Det innebär att vi just nu inte vet om vi får varken soffan eller pengarna tillbaka- sjuuukt irriterande!

Vi kontaktade konkursförvaltaren i Måndags och sekreteraren sa att det är “väldigt många som har samma ärende som er” så vi får helt enkelt vänta på att bli uppringda av dem. Så drygt att inte veta och det blir mycket pengar i sjön om vi inte får varken soffa eller pengar tillbaka. Så, vardagsrummet kommer att stå lite stilla då vi inte vad vi ska ha så länge vi inte har soffan. Det blir ju lite så att vi möblerar utefter vilken soffa vi har.

Nåja, jag har i alla fall städat hela lyan, skruvat ihop Elmos spjälsäng och skötbord, tvättat alla hans nya grejor så som gosedjur, sänglakan mm. Har hållt på sedan 15.00 idag och runt 4 timmar senare var jag klar med allt. Heeeel slut nu!

Imorrn bär det av till återbruket för att slänga en massa skräp som vi behöver bli av med- ska bli såååå skönt!

Sakta men säkert formar sig vårt nya hem, än så länge har det varit lite svårt att veta vad vi ska köpa då vi bott i flyttkaos så länge, haha! Men nu, nu när vi börjar kunna rensa lite härhemma så ser man mer vad som behövs. Vi kommer att byta ut i princip allt som vi har till nytt. Så jäkla skönt och välbehövligt för de vi haft vi vår lilla 2:a var ett “misch masch” utav 2 hem och passar inte in i vårt nya, större och fräschare hem.

Vi har hunnit med en snabbshopping idag till Elmo, lakan och sånt, OCH jag har ääääntligen fått sätta på mig “skinn”-jackan (fejkskinn såklart ?)! Åååh det känns verkligen att det är vååååår i luften <3

Outfit: Glasögon vintage, sjal H&M, skjorta H&M, skinnjacka Vero Moda, mammabyxor från H&M

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.