Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & ReceptYoga/Meditation

Massor av yoga ❤️

Ååååh det känns så underbart att vara igång igen, igen med yogan på “riktigt”. Igår gick jag på följande klasser:

  • 7.00-7.30 Meditation
  • 7.30-8.30 Hot chill yoga
  • 15.00 Bolster boost 

Passar på att gå 2 ggr/dag när jag kan- känns så lyxigt! På meditationen igår hade de en gästmeditatör som höll i klassen. Han hade också gått Vipassana som jag gått! Så kul för jag kände väl igen metoden han använde, även om han blandade in lite andra element. Så skönt att även börjat meditera igen. Allt för dåligt med det för min del tyvärr. 


Igår slängde jag ihop en “korvgryta”. Sojakorv,röd och grön paprika, (galen i paprika just nu, gooott)lök, salt och peppar. Till det hade jag råris och stekte upp smarrig grönkål. Enkelt och gott! 

Ikväll blir det en skön promenad fram och tillbaka till yogan, ljuvligt! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.