Denice Lundevall
Yoga World

Sovmorgon, sen frulle med darling med film på tvn följt av ett yogapass härhemma. På eftermiddagen plåtade jag för Smartshake. Det är min 2:a plåtning med dem och jag gillar fotografen som fan- Irakli Nemsadze heter han, sicken talang! Jag gillar hans tänk och vi kommer väldigt bra överens. Det går så fort också, haha! “Japp, vi har den Denice! Nästa pose!” Haha, så gutt!

Spännande att se bilderna! Jag ska visa några bilder vi plåtade i somras sen 🙂

Fotograferingen skedde på Factor så efter den var klar passade jag på att träna lite då Rikard ändå hade träning för en grupp. Det blev ett renodlat cardiopass enligt följande:

3 varv (se minutantalet vid varje varv)

  • Assault bike 5 min, 2 min, 2 min
  • Skill mill med trööögt motstånd (löpband utan motor, dvs dina egna steg gör att bandet rör sig) 3×1 min
  • Rodd  3×2 min

Sen var jag nöjd och Rikard var klar. Booom iväg till affärn och handla mat-sjuuuukt hungrig!

Imorrn är det  upp med tuppen som gäller- 7.00-7.30 meditation följt utav Hot Hatayoga 7.30-8.15 på Utopia <3

Klipp från dagens cardio:

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.