Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Höstpromenad <3

Jag älskar hösten, alla dess färger, doften av löven som ligger på marken…aaaah! Härligt!

Idag tog jag en längre promenad i det friska höstvädret som gjorde mig väldigt, väldigt gott.

En fråga: när ni är ute och promenerar tittar ni er omkring då? Kan ni stanna upp och bara insupa det vackra runtomkring er, dra in så mkt luft i lungorna så ni nästan kan känna naturens molekyler inuti era lungor. Om ni inte gör det- do it! Stanna upp emellanåt och bara njut utav det vackra omkring er, ta ur hörlurarna en minut och bara lyssna, andas, ta på buskens blad, plocka upp en sten från marken och känn dess kyla eller värme för den delen om stenen legat i solen. Känn formen och tyngden.

Det jag försöker säga är: Var närvarande. Jag själv lyssnar alltid på musik eller podcast när jag är ute och promenerar men jag stannar upp emellanåt, jag känner alltid på trädstammar, drar fingrarna genom buskar jag går förbi och kan plocka upp en sten eller pinne för att bara känna.

Jag hade en lärare förut, Lena som pratade om att vara härvarande. Det är ett begrepp jag gillar, vara härvarande.

Dagens tirre-tips från moi ?#liveamazingly

Älskar att se street art på väggar och annat, även folk som klistrat upp härliga meddelanden längs vägen, ÄLSKART!!!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.