Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Julstök och bök

Frisk luft har vi i alla fall fått i mängder jag och Elmo- promenader varje dag både en och två gånger. Skönt för jag inte kunnat träna. Nej på riktigt alltså, inga ursäkter- Rikard har varit tvungen att hoppa in och jobba på grunda utav sjukdom på jobbet så då har jag behövt avboka träningen. Men men, promenader gör förbannat gött det med!

Härhemma fejas det och donas. Jag var sjukt stressad häromdagen men sedan stannade jag upp och tänkte- va fan håller jag på med?! Jag behöver ju inte stressa?! Så jag lugnade ner mig. Till mitt försvar så var det en del att göra den dagen och Elmo var så osugen på att vara på bra humör haha!

God mat och mellis blir det emellan städ, plock och fix med mat och sådant som ska till innan Jul. I år firar vi för första gången Jul hemma hos oss ?Ska bli såååå mysigt!!!

Mellis: blåbär, hallon, pumpakärnor, sötmandel, solrosfrön och sojadryck till.

Lunch: rester- Pulled från Vegme, potatis, vita bönor, oliver, solrosfrön, groddar, pumpafrön, körsbärstomater. Olivolja, vinäger, salt och peppar.

Väntar just nu på att Elmo ska vakna så hi kan gå ut på promenad och sedan köpa det sista på stan.

Puss på er!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.