Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Im baaaaaack ;)

Idag har jag för första gången på över 1 år tränat på Factor igen!!! Men FY FARAO SÅ JÄVLA KUUUL! Det var så roligt att jag ville köra ett pass till efteråt haha! Det gjorde jag inte- ne, bygga inifrån och ut var det ju ?

Det gick förvånansvärt bra för mig?! Klart det kändes och var jobbigt men verkligen inte så som jag fasar över. Jag skippar visserligen att hålla i de viktade bollarna i 2 övningar men det var för att Rikard sa till mig: Du kommer att dö om du kör med vikterna idag så strunta i dem, kör allt annat ändå”. 

Kände att jag nog hade kunnat köra med vikterna ändå, fast inte så nice att vara helt förstörd i flera dagar efteråt.  Hellre ta det lite easy peasy i början så man kan få njuta av att sakta men säkert komma framåt?

Sjukt nöjd och glad är jag i alla fall och när jag kom hem körde jag ett gutt yogapass…mumsigt!

Dagens pass:

En riiiiktigt glad Denkevall! ?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.