Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Im baaaaaack ;)

Idag har jag för första gången på över 1 år tränat på Factor igen!!! Men FY FARAO SÅ JÄVLA KUUUL! Det var så roligt att jag ville köra ett pass till efteråt haha! Det gjorde jag inte- ne, bygga inifrån och ut var det ju ?

Det gick förvånansvärt bra för mig?! Klart det kändes och var jobbigt men verkligen inte så som jag fasar över. Jag skippar visserligen att hålla i de viktade bollarna i 2 övningar men det var för att Rikard sa till mig: Du kommer att dö om du kör med vikterna idag så strunta i dem, kör allt annat ändå”. 

Kände att jag nog hade kunnat köra med vikterna ändå, fast inte så nice att vara helt förstörd i flera dagar efteråt.  Hellre ta det lite easy peasy i början så man kan få njuta av att sakta men säkert komma framåt?

Sjukt nöjd och glad är jag i alla fall och när jag kom hem körde jag ett gutt yogapass…mumsigt!

Dagens pass:

En riiiiktigt glad Denkevall! ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.