Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Cravings, den tiden i månaden!

Herreguuuu va sugen jag är på exakt allt idag! Jag ska ha mens- får man ens säga det?! Det är ju så jävla hysh hysh om en pratar om kvinnans mensturation- sjukt tycker jag och känner inte alls så! Nej sånt larv pallar jag faktiskt inte med. VAFFAN mens är ju hur naturligt som helst?! Så ja, nu är det faktiskt så att jag ska ha mens snart och vanligtvis blir jag inte sugen på saker, inte ens under de här perioderna. Men, ibland vänner ibland smäller det till! Som idag,  jag har velat äta allt bröd i hela världen och sugen på sushi har jag varit hela dagen! 

Allt bröd i hela världen åt jag inte men det blev några knäckemackor haha! Och när jag slutade jobbet smet jag förbi och köpte sjuuuukt god sushi som jag svalde typ med kartong och allt ??Såååå gott! Så, nu kommer strax min sista franskund och jag få åka hem och äta POTATIIIIIS!!! Haha! Glad är jag att jac föredrar mat framför annat i alla fall även om sushi- det vita riset (som även är lite socker i tyvärr) inte är något direkt nyttigt livsmedel enligt mig. 

Nåja, gott som fän var det och just nu känner jag att jag lätt skulle kunna köpa en till 8-bitars?? men ne, jag har färdig färskpotatis som jag gjort i ugnen igår som väntar på mig hemma, MATKÄRLEK! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.