Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Lunchpromenad <3

Mmmm…alltså det är verkligen mitt stående tips till er: gå ut på en promenad på lunchen/rasten eller när du nu har en lucka i ditt schema. Vi alla jobbar olika, har olika jobb, arbetstider osv men hitta din tid att gå ut. 

Det är så viktigt att vara utomhus! Jag har aldrig känt det så starkt som nu. Det är i år jag insett att det är så enormt välgörande att ha det som en liten rutin, bara dra på sig ett par sköna skor (jag har ett par promenadskor som alltid står på jobbet) och gå ut i friska luften, se på naturen omkring dig, lyssna på fåglarna…ljudet av naturen. 

Om du jobbar på ett ställe där du inte har grön natur runtom dig, gå ändå ut! Se upp på himlen, andas in luften- hitta de små, små subtila gosakerna som finns just i din närhet <3 Mums! 

Från dagens promenad: 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.