Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Gårkvällens hemmaträning! 

Efter jobbet- franskunder

Efter franskunder- tabata hemma

Efter tabata- yoga hemma

Tabata: 8 varv: 20 sek jobb följt av 10 sek vila. 8 stationer.

  1. Kettelbellswing (KB swing)
  2. Stående enarmsrodd med KB
  3. Sidoutfall med gummiband runt knän+ KB mot bröstet (se bild)
  4. Armhävningar
  5. Burpees
  6. 3 olika magövningar: *Plankan med benflytt åt sidan. “Dutta” i tårna åt sidan och kom sedan tillbaka till ´mitten- byt ben. *Vanlig planka.* Planka med varannat knä mot armbåge.
  7. Split jump
  8. Marklyft med KB

Avslutade med 4 varv hopprep tills jag insåg att grannen nedanför nog inte uppskattar mitt hoppande ?

Yogade lite lugnt och skönt efter det. Sträckte ut baksida lår och bröstrygg mycket. Så skönt! Jag är väldigt stel då jag fortfarande har lite träningsvärk sedan förra träningspasset plus att jag inte yogat så mycket som jag brukar. Men det ska det bli ändring på nu 🙂

Bilden nedan är på utfallsteg åt sidan med gummibandet runt knäna för extra motstånd, känns REJÄLT i rumpan och utsida lår kan jag lova. Att ha den extra vikten från kettelbellen gör det ju inte lättare, haha! Underbart för rumpisen! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.