Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Helgen

I lördags var jag på något som min gamla danslärare från gymnasiet bjudit in mig till “Dancing mindfullness”. Wow säger jag bara! Vilken utmaning!

Det är en workshop där du ges friheten tillsammans med en grupp andra människor att bara vara, att bara dansa utifrån ditt hjärta <3 Mycket känslosamt stundtals men så härligt förlösande!

För mig var det en underbar timme tillsammans med andra själar som var ute efter samma sak som jag: att få öppna upp och känna ännu mer! Ingen som dömer dig, ingen som tittar på dig. Alla är i sin egen värld och dans är det som manifesteras på golvet. Det spelar ingen roll hur det ser ut!!! Bara gör det som ditt hjärta vill. Mmm så skönt, så härligt så härligt!


Upprymd av upplevelsen åkte jag hem en snabbis till lilla Mormor där jag snabbt märkte att jag inte riktigt kunde slut prata om upplevelsen haha! Sedan insåg jag också att det kan vara svårt för andra att förstå vad jag kände och gjorde på workshopen- det där är något som man behöver få uppleva själv <3 Kan varmt rekommendera det!!!

Ikväll blir det lugt och skönt mys med Mr. han har jobbat hela helgen så vi unnar oss att bara slappna av tillsammans. Imorgon börjar veckan igen och jag har även hopp om att kunna börja träna lite smått. På Onsdag eller Torsdaga hoppas jag på att känna mig helt redo för Factorträning igen, wioohoooo!´Rädd är jag, rädd att bokstavligen skita ner mig under passet, hahaha! Men, men det är bara att ta tjuren vid hornen och sätta igång! Fy farao så gött det ska bli! Factor- HERE I COME!

Hoppas ni har en skön söndag godingar!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.