Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Helgen

I lördags var jag på något som min gamla danslärare från gymnasiet bjudit in mig till “Dancing mindfullness”. Wow säger jag bara! Vilken utmaning!

Det är en workshop där du ges friheten tillsammans med en grupp andra människor att bara vara, att bara dansa utifrån ditt hjärta <3 Mycket känslosamt stundtals men så härligt förlösande!

För mig var det en underbar timme tillsammans med andra själar som var ute efter samma sak som jag: att få öppna upp och känna ännu mer! Ingen som dömer dig, ingen som tittar på dig. Alla är i sin egen värld och dans är det som manifesteras på golvet. Det spelar ingen roll hur det ser ut!!! Bara gör det som ditt hjärta vill. Mmm så skönt, så härligt så härligt!


Upprymd av upplevelsen åkte jag hem en snabbis till lilla Mormor där jag snabbt märkte att jag inte riktigt kunde slut prata om upplevelsen haha! Sedan insåg jag också att det kan vara svårt för andra att förstå vad jag kände och gjorde på workshopen- det där är något som man behöver få uppleva själv <3 Kan varmt rekommendera det!!!

Ikväll blir det lugt och skönt mys med Mr. han har jobbat hela helgen så vi unnar oss att bara slappna av tillsammans. Imorgon börjar veckan igen och jag har även hopp om att kunna börja träna lite smått. På Onsdag eller Torsdaga hoppas jag på att känna mig helt redo för Factorträning igen, wioohoooo!´Rädd är jag, rädd att bokstavligen skita ner mig under passet, hahaha! Men, men det är bara att ta tjuren vid hornen och sätta igång! Fy farao så gött det ska bli! Factor- HERE I COME!

Hoppas ni har en skön söndag godingar!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.