Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

I don´t really care…

Ett perfekt citat från en magnifik själ:

FullSizeRender

 

Så, lägg inte ner energi på att undra eller bry dig för mycket om vad andra tror, tänker, tycker eller säger om dig. Det här är något som man (jag) behöver jobba med varje dag, men det går- jag lovar! Lite i taget släpper mitt kontrollbehov, behovet av att alltid vara andra till lags, behovet av att vara omtyckt av allt och alla, behovet av att passa in och inte sticka ut, inte för mycket, bara sådär laaaagom ni vet. Laaagom, spännande, laaagom snäll, laaaagom fin, laaaaaagom stark/snygg/ball/rolig/sexig/galen/pråper/ödmjuk/arg/. Lagom liksom.  Så sjukt egentligen?! Nej, nu slutar vi upp med det tycker jag!!!

Ni kanske märker att jag rätt ofta flikar in de här tankarna…det är för att jag på senare tid ju kommit mer och mer till insikt. Jag är mer och mer trygg i mig själv för var dag som går, jag är i en ständig kontakt med mig själv och lyssnar…lyssnar…det är inte alltid jag både lyssnar och faktiskt agerar på det som jag säger till mig själv…nope..men som sagt, dag för dag, sakta men säkert kommer jag längre och längre fram. Fram till en självmedvetenhet som kommer att göra mig mer och mer fri, fri från kravet/behovet/önskan att vara alla till lags. Att bara få vara jag, kärnan och låta den kärnan få växa till ett litet skott. Ett blomskott som sedan växer sig stor, vacker och ståtlig med kronbladen riktade mot solen, mot himlen, mot universum och bara tar in det som är livet…mmmmums!

Flummeliflumflum <3 Happy Monday folks 😉

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.