Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

I don´t really care…

Ett perfekt citat från en magnifik själ:

FullSizeRender

 

Så, lägg inte ner energi på att undra eller bry dig för mycket om vad andra tror, tänker, tycker eller säger om dig. Det här är något som man (jag) behöver jobba med varje dag, men det går- jag lovar! Lite i taget släpper mitt kontrollbehov, behovet av att alltid vara andra till lags, behovet av att vara omtyckt av allt och alla, behovet av att passa in och inte sticka ut, inte för mycket, bara sådär laaaagom ni vet. Laaagom, spännande, laaagom snäll, laaaagom fin, laaaaaagom stark/snygg/ball/rolig/sexig/galen/pråper/ödmjuk/arg/. Lagom liksom.  Så sjukt egentligen?! Nej, nu slutar vi upp med det tycker jag!!!

Ni kanske märker att jag rätt ofta flikar in de här tankarna…det är för att jag på senare tid ju kommit mer och mer till insikt. Jag är mer och mer trygg i mig själv för var dag som går, jag är i en ständig kontakt med mig själv och lyssnar…lyssnar…det är inte alltid jag både lyssnar och faktiskt agerar på det som jag säger till mig själv…nope..men som sagt, dag för dag, sakta men säkert kommer jag längre och längre fram. Fram till en självmedvetenhet som kommer att göra mig mer och mer fri, fri från kravet/behovet/önskan att vara alla till lags. Att bara få vara jag, kärnan och låta den kärnan få växa till ett litet skott. Ett blomskott som sedan växer sig stor, vacker och ståtlig med kronbladen riktade mot solen, mot himlen, mot universum och bara tar in det som är livet…mmmmums!

Flummeliflumflum <3 Happy Monday folks 😉

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.