Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Sjuk?!! WTF?!

Jag är så gräsligt trött på det här nu! Gräsligt är förövrigt ett ord jag nog enbart använt ett fåtal gånger i mitt liv- kändes passande nu. I alla fall, i Tisdags på jobbet mådde jag så dåligt och var så disträ att jag inte kunde sköta mitt jobb ordentligt, men jag ville verkligen inte gå hem, but i had to. När jag suttit inne hos kollegan med ett problem som jag trodde jag hade men som tydligen inte ens var ett problem, tittar min kollega på mig i mina rödsprängda ögon och säger:” Men Denice, det här är inte ett problem. Du behöver gå hem nu vännen, dina ögon ser ju i kors för tusan och du hänger inte alls med?!”  

Haha! Ja, såhär i efterhand är det ju lustigt men jag mådde peck! 

Så jag har alltså nu sovit i ca 19 timmar…eeeehmm?! Det var bla sömn som saknats för att återhämta mig då jag under de här 3 veckorna med ganska rejäl förkylning sovit så sjuuuuukt dåligt + ätit dåligt. Ja, det brukar ju inte generera i något bra tyvärr. 

Med sömn i kroppen och ordentlig mat, nu när man har lite mer aptit så känner jag mig redo för jobbet snart igen! 

C-vitamin ska ju vara bra 😉 och ett litet tips från sjuklingen härhemma är att INTE kasta era tråkiga apelsiner! De här apelsinerna fick vi ta hem från jobbet då de var så hårda och löjligt svåra att skala. Vad kan man göra med de här tråkisarna då?! Jo,apelsinjuice såklart! 

Jag har bara en vanligt liten plast-citrus-press härhemma som jag pressar för hand med. Smidigt och så himla gott med färskpressat! 

Så tipset är släng inte dåliga apelsiner- juice’em instead 😉 

   

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.