Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Sjuk?!! WTF?!

Jag är så gräsligt trött på det här nu! Gräsligt är förövrigt ett ord jag nog enbart använt ett fåtal gånger i mitt liv- kändes passande nu. I alla fall, i Tisdags på jobbet mådde jag så dåligt och var så disträ att jag inte kunde sköta mitt jobb ordentligt, men jag ville verkligen inte gå hem, but i had to. När jag suttit inne hos kollegan med ett problem som jag trodde jag hade men som tydligen inte ens var ett problem, tittar min kollega på mig i mina rödsprängda ögon och säger:” Men Denice, det här är inte ett problem. Du behöver gå hem nu vännen, dina ögon ser ju i kors för tusan och du hänger inte alls med?!”  

Haha! Ja, såhär i efterhand är det ju lustigt men jag mådde peck! 

Så jag har alltså nu sovit i ca 19 timmar…eeeehmm?! Det var bla sömn som saknats för att återhämta mig då jag under de här 3 veckorna med ganska rejäl förkylning sovit så sjuuuuukt dåligt + ätit dåligt. Ja, det brukar ju inte generera i något bra tyvärr. 

Med sömn i kroppen och ordentlig mat, nu när man har lite mer aptit så känner jag mig redo för jobbet snart igen! 

C-vitamin ska ju vara bra 😉 och ett litet tips från sjuklingen härhemma är att INTE kasta era tråkiga apelsiner! De här apelsinerna fick vi ta hem från jobbet då de var så hårda och löjligt svåra att skala. Vad kan man göra med de här tråkisarna då?! Jo,apelsinjuice såklart! 

Jag har bara en vanligt liten plast-citrus-press härhemma som jag pressar för hand med. Smidigt och så himla gott med färskpressat! 

Så tipset är släng inte dåliga apelsiner- juice’em instead 😉 

   

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.