Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Gårdagens kvällis

  • Ruccola
  • Babyspenat
  • Oliver
  • Tomat
  • Soltorkade tomater
  • Purjolök
  • Olivolja
  • Snabbkokad broccoli som jag direkt kylt ner för att kunna ha i salladen
  • Torrostade solros-och pumpafrön med lite salt
  • Stekt sparris

Så enkelt, så gott, så bra! Är du mer hungrig än jag om kvällarna- lägg till lite quinoa eller hirs till salladen till exempel- så blir den mer matig. Jag är som sagt inte speciellt hungrig om kvällarna och framförallt inte om jag inte har tränat. Har jag tränat så är min “kvällis” betydligt mer matig för då är jag mer hungrig. Då hade jag förmodligen slevat ner quinoa och den färdigstekta tofun, tofun som jag faktiskt tänkte ha i meeeeen den glömde jag givetvis bort att jag hade…as usual haha! Glömmer alltid nåt i maten! Gott blev det ju ändå, verkligen!

Jag saknar dock linfröolja så den måste jag beställa hem från MM Sports typ igår!!! Linfröoljan är superbra att ha ner i salladen och ger mig de fetter jag inte får i mig annars eftersom jag har slutat med Omega-3 kapslar. Det är ju fiskolja och ja, det äter jag ju givetvis inte 😉

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.