Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Gårdagens kvällis

  • Ruccola
  • Babyspenat
  • Oliver
  • Tomat
  • Soltorkade tomater
  • Purjolök
  • Olivolja
  • Snabbkokad broccoli som jag direkt kylt ner för att kunna ha i salladen
  • Torrostade solros-och pumpafrön med lite salt
  • Stekt sparris

Så enkelt, så gott, så bra! Är du mer hungrig än jag om kvällarna- lägg till lite quinoa eller hirs till salladen till exempel- så blir den mer matig. Jag är som sagt inte speciellt hungrig om kvällarna och framförallt inte om jag inte har tränat. Har jag tränat så är min “kvällis” betydligt mer matig för då är jag mer hungrig. Då hade jag förmodligen slevat ner quinoa och den färdigstekta tofun, tofun som jag faktiskt tänkte ha i meeeeen den glömde jag givetvis bort att jag hade…as usual haha! Glömmer alltid nåt i maten! Gott blev det ju ändå, verkligen!

Jag saknar dock linfröolja så den måste jag beställa hem från MM Sports typ igår!!! Linfröoljan är superbra att ha ner i salladen och ger mig de fetter jag inte får i mig annars eftersom jag har slutat med Omega-3 kapslar. Det är ju fiskolja och ja, det äter jag ju givetvis inte 😉

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.