Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Helgen! 

Som sagt åkte jag till Stockholm i fredags för att träffa Fatima och de andra från Robinson- vi som brukar träffas ca 2 ggr/år. Som vanligt har vi svintrevligt och jag blir alltid så glad och tacksam över att vi fått chansen att lära känna varandra. Det är det inte bara jag som tycker, vi alla påtalar det alltid när vi ses, hur glada vi faktiskt är att Robinson fört oss samman. Tänk vad vi har fått var med om tillsammans egentligen?! Amazing!

Nåja, vad gjorde vi då under helgen? Fredagen bjöd på middag och partaj! Lördag bakisvarning på mig, ouff! Vidrigt, och folk undrar varför jag “bara” festar 2-3 ggr/år?! Nåja, en pizza på det så var man igång- eller nä snarare tvärtom för pizzan var kass. Överlag har jag ätit supertråkig mat och frukost de här dagarna. Inte så lätt med veganskt i Stockholm trots allt- om man inte orkar att sitta och googla varje gång man ska äta.

Två gånger googlade jag dock och de två gångerna blev maten kanon (kanske värt ändå)! Första var på “Babajan” ett libanesiskt ställe på Söder, så freakkin underbar mat!!! Det tyckte vi alla, dit kommer jag verkligen att gå igen. Vi alla beställde en typ av tallrik där man fick flera små rätter som ni kan se på ena bilden.

Det andra stället var på söndagen strax innan jag skulle åka hem. Det hette “Koh phang jang” (stavning?!) typ och hade vällagad thaimat,riktigt gott!

Frullen på hotellet var sämst- lite lätt bakfull som jag var på lördagen åt jag rostad macka med gurka och tomat på…trååååååk. Det var det enda pålägget de hade. Sjukt trist tycker jag, men men det hade jag nästan räknat med. Dock frågade jag i receptionen hur det såg ut med veganska alternativ ” Jooodå, vi har så mycket frukt och grönt så det är lugnt.” Men…de “gröna” bestod bara utav tomat, gurka och paprika?! HEH, inte superhett. På Söndagen (då jag inte hade bakis-fett-cravings”) kunde jag äta lite flingor/mysli med en massa nötter och frön plus att jag skivade ner banan- till det en smörgås….med tomat och gurka…igen, hahaha!  Det är just när man är lite bakis som man (jag!) vill ha fett och smörgåsar med gott pålägg, men var ju bara att fetglömma hahaha!

Jag och Fatima spenderade totalt nästan 4 timmar i bastun under de här dagarna- sååå skönt! Underbart att vakna upp och käka frulle för att sen gå och basta!

1. Partaj  på Fredagen

2. Den fantastiska maten på “Babajan”. Superdålig bild, jag  vet men det var verkligen toppenmat!


3. Frullen dag 2, helt ok. Trist med bara gurka och tomat som pålägg även om jag nu inte var bakis 😉

 4.  Maten på Koh pang jang, mums! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.