Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Ta tillvara på lunchen

Idag hinner jag inte träna som vanligt på lunchen så istället drog jag ut på en promenad. Så skönt! Frisk luft, musik i hörlurarna och med raska steg har jag i alla fall fått röra på mig i ca 30 min. 

Det här blir en väldigt “stillasittande” dag då det rätt mycket på jobbet som gör att jag inte hann träna på lunchen, plus att jag åker till Stockholm i eftermiddag= sitta på tåget,och ikväll blir det middag med vännerna= sitta ner + mat och vin. Så, ja, en promenad kändes gutt! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.