Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

“Fredagsmys”

Eller mje…mys å mys ,jag är inte ett dugg sugen på något “klassiskt” smarr så det blev helt enkelt stekta edamamerbönor, ägg och kiwidock svingott 🙂

Jag har yogat och yogat kan jag säga! Idag körde jag två klasser från yogobe.se– Ashtanga 45 min och Yin yoga i 30 min. Det var väldigt länge sedan jag gick på en klass för någon. Jag kör ju mest hemma som ni vet, men jag kände att jag ville “öva” lite för imorrn då jag ska åka till Stockholm för att gå på yoga för Hälsa & Fitness/Yogaworld’s egna Veronica Jäderlund!! Soooom jag ser fram emot det!

Jag är exalterad, rädd, glad, rädd, överlyckligt och riktigt jävla (ursäkta ordvalen) SKITNÖDIG över att åka dit! Varför? Jo, jag har såklart tyvärr en fördom om yoga i självaste HUFFUDSTADEN! I min enfald ser jag framför mig hur alla yogisar liksom svävar fram, alla är vitklädda, superbendy, pratar bara “asanas” (yogapositioner som jag för mitt liv inte har en aning om vad de heter?! ) och lever på vetegräsdrinkar. Pretto helt enkelt! Och där ska jag alltså klampa in, HAHAHA!

Nåja, det som gör mig lugn är att det är just Veronica som håller i klassen. Hon är sådär skönt avslappnat och inte pretto överhuvudtaget. Jag ser fram emot att mina fördomar krossas, hårt!

Det kommer att bli spännande och väldigt utmanade för mig och mitt dåliga självförtroende! Nyttigt! För vem behöver ha dåligt självförtroende? Det är ju bara yoga och vem yogar jag för egentligen? Jo, mig själv givetvis.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.