Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

“Sommar-saknig”

Idag saknar jag sommaren! Mmm, tänker på varma sommarkvällar och yoga utomhus <3 Jag yogade ganska mycket utomhus i somras vilket var underbart! Det saknar jag verkligen. 

Men men, sommaren kommer och går och jag längtar tills jag kan stå I brygga bryggan vid vattnet- hängde ni med nu 😉 Så jäkla vitsig va?! 

En bild från i somras när jag var vid vattnet och yogade. Det var blåsigt men varmt och skönt i luften. Jag må ha sett ut som en “vilding” med håret åt alla håll och kanter. 

Jag gillar den här bilden för jag kommer ihåg just det här yogapasset, det var så förlösande på alla sätt! Kroppen och sinnet njöt! Jag kände mig vild och lugn, galen och förståndig på samma gång. Bilden representerar faktisk mina känslor helt perfekt tycker jag. 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.