Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Hälsomässan! 

 

å här här har vi den härliga enhörningen veronica!
  
jääääkligt stora och sköna sängar hade vi!!

 
På första bilden ovan, en utav mina absoluta favoriter: Yogobe-crew’et! Så fantastiskt att träffa dem i verkligheten! Och så även  “Vevve” Veronica Jäderlund som är min bloggkollega här på Hälsa & Fitness men framförallt är hon en enorm inspiration för mig! 
Ja, vilken rolig helg det har varit!!! Så mycket människor jag träffat som jag inte sett på flera år-och även nya bekantskaper. Jag har inte jobbat för Dcore på länge då jag/vi på mitt andra jobb ställde ut på mässan, då var jag ju liksom tvungen att jobba för dem givetvis. Jag har även varit väldigt less på den mässan. Den här pausen jag haft har verkligen gjort sitt och jag hade verkligen skoj på mässan. Det känns som att jag var där med ett helt annat “mind set”. Förstår ni vad jag menar då? Kan inte förklara på något annat sätt, så känns det i alla fall och det känns underbart! 

Sen var det fantastiskt skoj att ha med sig Malin också- som vi har skrattat och haft kul <3

Jag är motiverad som bara den till att yoga nu! Så härligt känns det! 

Det blev tyvärr inte så mycket bilder tagna men här kommer några:

   

Dcore-crew!
  
När de andra ville ha en glass till efterrätt tog jag en förrätt, haha! det var det jag var sugen på helt enkelt-toast skagen!
 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.